Jobba hos oss

Vad roligt att du är intresserad av oss. Vi söker just nu en anläggningsingenjör.

Vill du vara med och göra avtryck i Sveriges kulturarv för framtida generationer?

JOM
producerar, utvecklar och tillhandahåller högkvalitativa gjutjärns- och smidesprodukter för skydd, utsmyckning och funktion åt offentlig och privat stads- och parkmiljö.

Vi arbetar med fantastiska produkter med lång hållbarhet. Se våra stamskydd, markgaller, parkbänkar, soptunnor och lyktstolpar m.m. Vi arbetar även med dagvattenhantering via våra regnbäddar som ett exempel på en länk inom hållbarhets och miljöarbete.

JOM söker nu dig som vill arbeta självständigt med anbud och förfrågningar inom samhällsbyggnad. I rollen som uppdragsledare ansvarar du för att utveckla och driva många och högst varierande och engagerade uppdrag- från betong, stål till gjutjärn och bevarande av kulturella värden.

Du får mycket eget ansvar och kommer omges av drivna kollegor i ett sammansvetsat team. I din roll hos JOM kommer du att arbeta nära och i samarbete med våra uppdragsgivare, konstruktörer, fabriker, arkitekter och uppdragsgivare- Rollen är betydelse för verksamhetens affärsutveckling.

Verksamheten baseras på såväl besvarade av hantverkskompetens, som på utveckling av nya tekniker, former och funktioner som möter nutida och framtida krav.

Produktutvecklingen baseras dels på att bevara klassiska miljöer, dels på att skapa nya former och funktioner.

Våra produkter har högt ställda krav på det arv som skall förvaltas av kommande generationer.

Företagskultur

JOM
är ett välkänt företag med ett starkt varumärke inom branchen. JOM står för kunskap, tidlöshet, kvalitet.
JOM är ett personligt familjeägt företag med tillgänglighetför kunden och vi löser alltid uppgifter.
JOM har ett sortiment som står sig över tid i sin form och prestanda.
JOM är en innovativ affärspartner som genom driv och kreativitet skapar lösningar och stor kundnytta.

Om tjänsten:

JOM
är en etablererad aktör på marknaden och efterfrågan på våra produkter ökar. Dina uppgifter och ansvarsområden kommer huvudsakligen vara:

- Respondera på förfrågan och anbud.
- Beräkning av projektet utifrån bygghandling och ritningar för offertunderlag.
- Produktutveckling tillsammans med kund.
- Orderbekräftelse till kund.
- Produktionsuppföljning.
- Projektansvar från kundförfrågan till leverans.

Du är vår projektledare och följer projekten genom hela värdekedjan, säkerställer kvalitet och en nöjd uppdragsgivare.

Vi värnar om varje länk i värdekedjan och din roll blir därmed central i verksamheten. Vi ser både våra leverantörer och kunder som samarbetspartners, god kommunikation och gott samarbete är en viktig nyckel till vår framgång. I vår fortsatta utveckling och tillväxt kommer du vara en viktig medspelare.

Din profil

Din bakgrund kan variera och vad du har haft för titel tidigare är inte avgörande. Vi ser att du har några års brancherfarenhet, där du skaffat dig insikt i produktionskedjan från ritning till färdig lösning samt god materialkännedom vad beträffar gjutjärn, stål och betong. Du har kanske ett förflutet som anläggningsingenjör, entrepenad- eller projektingenjör, teknisk projektledare.

Du har förmåga att skapa goda kundkontakter, har en känsla och en förståelse för det affärsmässiga. Du är duktig på att vidareutveckla relationer och samarbeten, med kunder, leverantörer och kollegor.

Vi värdesätter att du är en prestigelös person. I jobbet behöver du vara initiativrik och drivande, med en god portion noggranhet och koordinationsförmåga. Du är recetiv, nyfiken och vill utvecklas vidare, både som person och i yrkesrollen.

JOM:s verksamhet är delvis internationell med leverantörer bl.a i Storbritannien och Tyskland. Arbetsuppgifterna kräver att du obehindrat kan kommunicera på engelska, både i tal och skrift.

Du behöver ha svenskt körkortet.

Vi erbjuder

En engagerande tjänst i framgångsrik och profilerad nischverksamhet. Du blir en del av ett team med god arbetsgemenskap och positivt klimat. Du kommer ha inflytande och eget ansvar samt goda möjligheter till egen utveckling i rollen.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar JOM med Inopto. Vi granskar ansökningar och intervjuer löpande. För frågor kring tjänster eller rekryteringsprocessen, hänvisas till ansvarig rekryterare Peter Karlsson på 073-526 55 14 alternativt peter.karlsson@inopto.se